Malaysia tanah Airku

Malaysia tanah Airku
Jalur gemilang

Thursday, February 18, 2010

Apabila Anwar dapat Sokongan?

Apabila Anwar dapat sokongan, bermaxcam perkara pelik yang kita lihat, bermula dengan sokongn Hillary Clinton, Bantahan MP Aussie di Australia... kini kita dapat lihat bagaiman pulak beliau memanggil pakar-pakar dari luar negara..

untuk makluman tuan tuan pakar pakar ini sudah tentu dibayar upah yang lebih tinggi ... namun persoalannya ilah dari mana wang itu diperolehi.. adakah dari sumbangan rakan -rakan baik nuar ataupun ...CIA (Amerika)

Dan sekiranya amerika yang bagi duit.. apa plak peranan anwar sebagai timbal balik?

Apa relevannya pakar dari luar negara apakah pakar dalam negara yang telah berlajar bertahun tahun tidak layak.?

Apakah untungnya Malaysia, Apakah untungnya PKR, dan yang penting apabila statment mendapat sokongan itu ..maka berdedai-dedailah balaci.. balaci CIA keluar bersama-sama dengan nuaq terutamanya parti chauvanis dan kominis itu..?

Merujuk kepada keadaan semasa satu mesej yang tegas perlu diambil dengan menegaskan ini adalah masalah peribadi Anwar dan Saiful.. dan masalahnya saful saman nuaq so dibicarakan kat mahkamah ... sebab kalo ikutkan kerajaan BN boleh saja memenjarakan nuaq tapi kita percaya kepada keadilan sistem kehakiman so biarlah kes ini diselsesaikan dimahkamah.

No comments:

Post a Comment