Malaysia tanah Airku

Malaysia tanah Airku
Jalur gemilang

Thursday, November 5, 2009

Hasil Melukut di Tepi Gantang...Huss Shan Alley yang ditendang

berita terkini yang diterima .... Sidang Dun Minggu Depan adalah menjadi penentu samaada puak erdorgan atau puak konservatif atau ulamak atau hihih nuaq bera yang akan menjadi .. sebab hasil berita yang diterima mengatakan huss syan alley akan di tendang keluar dari barisan exco pakatan rakyat pasal apa... TAU SAMA TAU LAH.

dengar dengar citer plak Dalam sidang dun itu juga nanti, satu usul akan di bawa oleh berberapa adun dap untuk menjadikan speaker seorang yang berkuasa dan kuasanya boleh melebihi kuasa menteri besar, menurut sumber juga antara usul yang ingin dibawa oleh adun dap ialah meminta persetujuan dewan untuk supaya Dewan Undangan Negeri Selangor di Perbadankan, maknanya speaker dun akan menjadi ceo di perbadanan dewan undangan negeri, sekiranya ini berlaku maka kuasa speaker melebihi kuasa menteri besar malah boleh menggugat kuasa DYMM Sultan Selangor.

Perencanaan jahat ini telah lama dihidu oleh blogger-blogger Selangor memandangkan cita-cita DAP untuk menguasai politik dan ekonomi di Negeri Selangor. Mereka mahu menjadikan Selangor sebagai "The Second Penang" di dalam PRU13. Juak-juak ADUN Melayu di dalam Pakatan Haram hanya telah dan akan dijadikan sebagai boneka dan barua mereka, sedangkan ADUN-ADUN DAP lah yang menjadi Tok Dalangnya.

Buat ke bawah duli Sultan Selangor, kami barisan blogger yang bernaung di negeri Tuanku berjanji tidak akan berdiam diri. Dengan nama Allah kami berjanji akan menghalang cita-cita jahat DAP untuk menjadikan Selangor tak lebih dan tak kurang seperti Negeri Republik. Itu janji kami. Selangor Bangkit

*****sumber dari warisan 2057.blogspot.com, cucu tok selampit, gap dan darul ehsan today

No comments:

Post a Comment